For tredje år arbejdes der med den overordnede ”Sans for Haven” titel, og dette år er der ekstra fokus på SKÆREHAVEN.

NYT NYT NYT

Danske Planteskoler byder havecentrenes kunder velkommen til Havens Dag. Vi lægger op til et udvidet lokalt samarbejde mellem producerende planteskoler og havecentre.

Lørdag d. 10 september vil de tilmeldte planteskoler holde åbent hus, og søndag holder havecentrene Havens Dag. Ordningen er frivillig, men vi håber at få rigtig meget presseomtale, så glæden ved haven igen kan rykke lidt højere op på familiernes prioriteringsliste.

Havens Dag-udvalget opfordrer også alle medvirkende havecentre til allerede i maj måned at sætte fokus på årets tema – SKÆREHAVEN. Alle tilmeldte havecentre vil allerede i det tidlige forår modtage materiale, således man kan nå at sætte fokus på de 25 udvalgte planter til SKÆREHAVEN.

Igen er det frivilligt, om man ønsker at lave aktiviteter, men muligheden bakkes op af Inspirationskatalog og omtale i Haveglæder – forår.