Havens dag

 

Den selvforsynende have

Når haven kan høstes, og dermed give masser af afgrøder tilbage som tak for indsatsen, er der næsten ikke større lykke at finde for haveejeren.

Havens mange forskellige planter som blomster, grøntsager og frugt er alle samme med til at forøge livskvaliteten for både børn, voksne og dyr.

I nogle haver høstes der krydderurter og grøntsager, mens andre haver bidrager til hjemmets vaser og dekorationer fra stauder, buske og træer. Andre haver igen er så små, at der kun kan stå et par krukker med årstidens blomster og krydderurter – men lidt har også ret og giver dagligdagen en ekstra dimension.

20 års jubilæum

Kampagnen Havens Dag er siden den blev indført i 1991 altid blevet afviklet den anden søndag (weekend) i september måned. Det gælder også for denne 20. udgave af Havens Dag.

Der har gennem årene været mange forskellige temaer, hvilket har givet varierende indhold for dagen. Havens Dag afholdes kun i danske havecentre, hvor butikkerne årene igennem har været pænt repræsenteret.

I 2011 har mange af landets havecentre tilmeldt sig kampagnen, der løber af stablen den 10. – 11. september.

 HD2011_02_thumb  HD2011_11_thumb  HD2011_26_thumb

 

Vind et drivhus
De havecentre, der har tilmeldt sig kampagnen giver deres kunder mulighed for at deltage i en konkurrence om at vinde et Premium drivhus fra Juliana til en værdi af kr. 26.490. Alle deltagende havecentre er nævnt på denne hjemmeside, som også bruges til distribution af PR materiale til de enkelte havecentre og pressen.

Kom og vær med i de aktiviteter, som dit lokale havecenter eller planteskole afvikler i weekenden
den 10. – 11. september.

Hent folderen ”Den selvforsynende have” og få masser af gode idéer til, hvordan du får endnu mere glæde af dine blomster, buske, træer, stauder, frugtbuske, frugttræer, grøntsager og stedsegrønne planter.

Vel mødt!